BAVET MAS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Mas. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 7:39 Eten was koud
25 jan 2023 om 22:36 Duurde lang en er was heel weinig pasta, zou niet mogen als je zo veel betaald vind ik
25 jan 2023 om 21:13 Geen balletjes geleverd
23 jan 2023 om 12:12 Volgens Takeaway zou het 35 minuten duren. Heeft veel langer dan een uur geduurd. (alweer)
22 jan 2023 om 8:27 Ik bestelde mijn eten om 18u40 en vroeg om een levering om 20u15, meer dan 1,5u later. Uiteindelijk heb ik mijn spaghetti om 21u ontvangen. Het was lekker maar bitter weinig en koud. Ik ben een grote Bavetfan, gisteren toch teleurgesteld.
20 jan 2023 om 22:28 Bezorger was top & vriendelijk, maar het bereiden zelf bleef aangepast worden... In totaal 2u moeten wachten...
20 dec 2022 om 20:44 Al 3de keer dat ik extreem lang moet wachten op mijn bestelling. Voor een restaurantketen dat hoofdzakelijk enkel saus moet opwarmen en pasta moet koken is dit eigenlijk onbegrijpelijk. Eten is ook niet echt warm.
3 nov 2022 om 20:17 Heerlijke spaghetti, goed warm door snelle bezorging
25 sep 2022 om 20:45 We bestelden een vegetarische spaghetti, maar kregen een met spek. Foute bestelling gekregen.
18 sep 2022 om 17:15 Ik ben normaal echt fan van Bavet. Maar voor de 1e keer was mijn bestelling echt, echt niet ok. Ik moest m’n pastaslierten zoeken; die waren allemaal kort ook. Zoveel saus dat het soep was met hier en daar een sliertje. En quasi koud.
15 sep 2022 om 21:48 Very slow service. Too bad!
21 jul 2022 om 21:43 2de keer op rij dat het bijna 2 uur geduurd heeft voor we ons eten bezorgd kregen.