BAVET MAS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Mas. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 23:17 Ik had om 21:30u eten besteld en om 22:11u kreeg ik een sms dat mijn bestelling is geannuleerd. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg gestort!
4 mei 2024 om 22:57 Ik bestelde rond 20:00u en na ruim 3 uur werd de bestelling zonder uitleg gewoon geannuleerd. Als men de aanvragen niet aankan moet men geen bestellingen aannemen. Dit is een regelrechte schande.
29 feb 2024 om 6:57 Gevraagd om op een ander tijdstip te leveren en ze waren perfect op tijd
10 dec 2023 om 23:16 De bestelling geplaatst rond 19u50, zou om 20u40 aankomen. Dan 21u36, daarna terug 20u40. Aangekomen om 22u. Zeer slechte communicatie en geen mogelijkheid om Bavet of Takeaway te contacteren! Geen cheatballs in gerecht. Zeer vriendelijke bezorger!
29 nov 2023 om 21:53 Ik heb mijn eten zelfs niet ontvangen! Via de chat ook proberen te laten weten dat het niet aangekomen is maar werd niet verder geholpen en nadien ook telkens weer afgewezen bij elke nieuwe poging om geholpen te worden. 50 euro weggegooid!!!!!!
13 nov 2023 om 14:37 Totaal geen aanrader om te bestellen. Wij hebben 2u zitten wachten op ons eten om dan via de chat van take away (waar ik zelf heb moeten sturen) te vernemen dat ze geen bezorger beschikbaar hadden. Ook heeft Bavet geen telefoonnummer online staan
4 nov 2023 om 16:55 S tier spaghetti
31 okt 2023 om 16:52 De portie was aanzienlijk kleiner dan normaal. En bij de levering zijn ze een deel van de levering vergeten mee te geven, spijtig genoeg is er geen telefoonnummer beschikbaar wie ik kon bereiken om dit te melden.
22 okt 2023 om 22:04 Large bestelt, kreeg echt een super kleine portie in vergelijking met andere keren. Het eten leek precies in het potje gesmeten en zat nog niet halfvol. Het leek precies alsof het van een bord met restjes kwam van iemand anders in het restaurant.
16 okt 2023 om 23:23 Het was niet compleet
15 okt 2023 om 22:50 De bestelling was er op het gevraagde uur. Het eten zelf was minder. De pasta was nog maar lauw toen die aankwam en was ook niet naar mijn verwachtingen. Prijs-kwaliteit zit hier duidelijk niet goed. Veel te duur voor wat het was.
22 sep 2023 om 21:39 Te weinig saus voor de hoeveelheid pasta, Had ook extra betaald voor gehaktballen en die waren ze vergeten.